The Canadian Tour 2014

Nog ÉÉN dag te gaan!!

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk staat mijn weblog dan eindelijk online!                                                            Ik heb het toch maar gedaan en ga een blog bij houden tijdens onze reis. In de hoop dat ik anderen weet te boeien met wat wij onderweg tegenkomen. Ik heb me afgevraagd of ik wel wat te vertellen heb (buiten mijn werk) wat anderen boeit. Nou ja, ik merk het vanzelf wel.
Vrijdag de 25ste moet het gaan gebeuren. Van Amsterdam vliegen we naar Toronto in Canada vanwaar we in drie weken naar Vancouver rijden. De geschatte afstand bedraagt 6500 km. Het landschap zal variëren van  stedelijk gebied, naar de prairies van Saskatchewan en de Rocky Mountains. Soms kunnen we “kilometers-maken” over de uitgestrekte vlakten, maar ook “flink-sturen” om de 10 meter lange camper door de bergen te brengen.
De globale route zit in Garmin Base Camp opgeslagen, maar zal vaker dienen als richtpunt om uit te komen aan Vancouver Bay. Mijn bedoeling is om dagelijks de blog bij te werken, mits ik kan beschikken over Wifi. Een actuele blog is tenslotte het leukst om te volgen.
Veel plezier, wij gaan er vandoor!
Peter & Cécile

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar je een avontuur deelt!