Marokko – de aanloop tot vertrek

BerlijnElk jaar, nu voor 13e keer, gaan Lars en ik een week samen op pad. Tijdens onze reizen door Europa hebben we vele landen aangedaan. Op de motor of met een camperbusje. Deze keer gaan we Marokko doen, hopelijk nu geen revolutie of opstand zoals vorig jaar in Egypte.

Op 28 juni vliegen we naar Marrakesh en nemen de trein naar Fez. De bedoeling is om na 3 dagen Fez de bus terug naar Marrakesh te nemen. Op deze wijze moeten we toch een beeld krijgen van Marokko. Voor nu probeer ik te onderzoeken hoe ik de kaartjes voor de trein en bus kan regelen.

Lars oefent al om straks niet op te vallen!
Lars oefent al om straks niet op te vallen!

De overnachtingen zijn het makkelijkst te regelen, van belang is dat het hotel een shutlle heeft om ons van het vliegveld te halen of te brengen. Dit scheelt al een hoop gedoe als je laat in de middag, ws in het donker, arriveert. De prijs en gratis wifi doen er ook toe. (Ik moet ook mijn blog kunnen bijwerken om jullie op de hoogte te houen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *