dinsdag 29 april – even voorstellen!

 

Route4Marathon – Het wordt tijd dat ik het monster bij jullie introduceer. In het land waar groot is (net als in de US neem ik aan) staan mensen toch te kijken naar de grootte van ons vehikkel. Ik noem hem maar ons monster. De wagen is een Ford met een motorinhoud van 4500cc en 8 cilinders. Zuipen doet dat beest, enorm! Hij heeft een lengte van 30 feet (= bijna 10 meter) en is 12 feet hoog. Monster

In het souterrain zijn diverse ruimten, waar je met 2 personen gemakkelijk zou kunnen liggen, vakken voor klein spul op te bergen, de LPG gastank (koken/warm water/kachel) en een generator om zelf stroom op te wekken.      Op de  eerste verdieping (drie treden omhoog) zijn links een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed waar je ¾ omheen kunt lopen, een toiletruimte met wastafel en een aparte ruimte met een volwaardige douchecabine. De living (rechts) is uitgerust met pantry en een drie-zits Monster2bed/bank én een treinzit voor vier personen. Ook dit is tot een bed om te bouwen. De cabine is rijkelijk uitgerust met accessoires.  Op de bovenverdieping is (boven de cabine in de koof) een ruim tweepersoonsbed.   Het monster rijdt formidable, c’est formidable (“Stromae”).

De directie (= Cecile) heeft besloten dat, vanwege het grote succes van deze blog en de vele volgers die wij een groot plezier doen, we om het monster op de weg te kunnen houden, u een abonnement kunt afsluiten tegen betaling. Het abonnementsgeld kunt u naar onze ING rekening sturen waarna u een inlogcode ontvangt en verder kunt blijven genieten van ons!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *