maandag 28 april – Andre Hazes

route2+Lake Superior – Afgelopen nacht hebben we op “Carol Campsite & RV Park” bij Sudbury gestaan. We hadden al eerder vóór het terrein gestaan maar zijn doorgereden omdat het er nogal morsig en “achenebbisj” uit zag. “Er zal vast wel iets beters zijn als we doorrijden”. Helaas …en dan toch maar omgedraaid. De man die ik aansprak of we terecht konden, een look-a-like van Andre Hazes, net zo morsig als Carol Campsite, gaf aan gesloten te zijn, maar als we zelfvoorzienend zouden zijn konden we wel een nachtje blijven voor 20 Can.dollar. Handje contantje en de toegang werd geopend. Cecile vroeg later aan mij, “de man die jij de $20 hebt gegeven dat was toch wel de eigenaar hé?”.Natuurlijk”, zei ik zelfverzekerd , “hij stond tegen een grote pick-up geleend bij het kantoortje dus zal hij wel de eigenaar zijn ……”. Ik begon wel te twijfelen…..stel dat later de echte eigenaar komt en vraagt wat ik te zoeken heb op zijn gesloten camping? Dan kom ik natuurlijk wel moeilijk weg door te zeggen dat Andre Hazes tegen zijn auto stond geleund en dat ik hem 20 dollar heb betaald!!!! CarolCampingsite

Vanochtend weggereden en heb niemand meer gezien, ’t zal wel goed geweest zijn. Het had vannacht gevroren en het was koud in de camper. De synthetische dekbedden deden werk hun goed. Naar mate we meer noordwaarts rijden worden de sneeuwhopen langs de weg talrijker en groter. In Thunderbay is, volgens de radio, vandaag flink sneeuw gevallen. Daar zijn we over twee dagen. Onze reisdag was i.i.g. stralend zonnig en warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *