Een zeer verrassend Kasane

9 maart

Waar we eerst verrukt waren van het zien van elke olifant en giraf, en telkens stopte, werd het wat “gewoon”. Links en rechts in het voorbij rijden zagen we wild. Daarbij zagen we wilden zwijnen en impala’s.

In Kasane aangekomen maakten we kennis met Daphe en Mervil Smuts. Mervil heeft een hoge baan gehad bij Shell en houdt zich nu bezig met het verhuren van lodges.Net hiermee gestart want we zijn de eerste officiële gasten. Mervil is nu ook hoofd parkwachter van het Chobe national Park. Hij nodigde ons uit om s’avonds een eerste indruk op te doen van het reservaat. Dit was wel heel speciaal. We zagen o.a.nijlpaarden, impala’s, kudoes en krokodillen.

Als serviceverlening organiseren zij excursies voor de gasten.  Morgen begeleidt hij ons naar Victoria Falls in Zimbabwe. Ons hoofddoel van deze reis. Ondanks de tegenslag van de permits die we niet hebben komen we er toch.

Ons lodge van Daphne en Mervil in Kasane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *