zaterdag 26 april, Koningsdag 2014

walmart
Our host for to night

Niagara Falls – het was gisteren een erg lange dag van ruim 20 uur alvorens  we in onze Kingzise bedden, (ter ere van Koning Wim dag) in slaap vielen. In Canada is alles groot, van het ontbijt (ik kreeg het bijna op), de bekers koffie daarbij en de enorm grote auto’s.    Met een prachtige zwarte Dodge SUV werden we naar het camper depot gereden. Na twee uur van instructies en papieren reden we, toch een beetje nerveus, met de enorme camper het terrein af op weg naar de plaatselijke Walmart voor de eerste boodschappen. Daarna reden we weer naar de Walmart om een adapter te kopen omdat ze in Canada andere stekkers gebruiken, toen nog een keer naar de Walmart omdat ik er achter kwam dat mijn laptopadapter nog thuis ( in Roosendaal) ligt , en toen NOG een keer naar Wal… om een oplader te kopen die via de sigarettenaansteker mijn laptop oplaadt. Na een halve tank aan benzine opgebruikt te hebben (hij rijdt 1 op 4!!!) gingen eindelijk op weg naar Niagara Falls.

Niagara before the Falls
Niagara before the Falls

We hebben een korte blik geworpen op de onstuimige watermassa, vanuit ons voertuig, en zijn maar doorgereden op zoek naar een plek  om te overnachten. Op het parkeer terrein van Walmart (alweer!) in Naigara-on-the-Lake staan we nu. Ik ben benieuwd of dit zal lukken. . Je zult het later van me horen. Voor vandaag genoeg ….Walmart. Morgen een nat pak halen bij de Falls.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *