We zijn er….

3 maart 2018 – Rustenburg (SA)

We zijn gearriveerd in Johannesburg na een overstap in Londen.      Al met al 17 uur onderweg. Vertraging bij vertrek van Heathrow. Tijdens het taxiën naar de startbaan keerde het toestel terug naar de gate. Een passagier was onwel geworden (toen al!) en moest beademd met brancard uit het vliegtuig gehaald worden.                    Hup anderhalf vertraagd.

Bij de customs in Jo’burg werd ik aangesproken als “Hey Baba you have to put of your glasses”. De pasfoto leek anders niet.                    Toch wel relaxed hoor die Afrikanen.

De auto, een Ford Ecosport SUV (jaja), opgehaald en op weg naar Rustenburg , een goede 150 km rijden, links rijden.  Dat viel door de vermoeidheid niet mee. Toen maar lekker gegeten, douchen, en …slapen. morgen begint de echte reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *