Klaar voor de overtocht naar Denemarken….en dan zit de reis er op.

22/9   we zijn aangekomen in Langesund voor de ferry richting Hirthals in Denemarken. Vanaf

In het Hovlandsheia overnacht.

Stavanger hebben we de tijd genomen om binnendoor, over kleine wegen hier naar toe te rijden. Op twee leuke plekjes, in de vrije natuur, hebben we overnacht. We zorgen altijd dat ons verblijf tijdens, en na de overnachting, niet wordt opgemerkt. Zorgzaam omgaan met de natuur. Vuilnis en vuilwater wordt op de juiste plek geloost. In Noorwegen is dit erg goed geregeld. Telkens konden we schoon water innemen om te douchen. Elke dag hebben we de buitendouche gebruikt, die niet echt warm werd maar voldoende was om het water niet echt te laten zijn. Wel koud hoor het buiten douchen maar de bikkels die we zijn doen we toch.  Ik beschouw deze tekst als de laatste van deze reis. Na de ferry van vier en een half uur volgen twee dagen snelweg die niet zo interessant zijn, tenzij…..

Lars en ik hebben een mooie reis gemaakt en veel gezien. Ieder jaar samen een weekje weg is wel bijzonder om te (blijven) doen. Ik kijk al weer uit naar de volgende reis met hem naar…….

Bedankt Lars.

Een gedachte over “Klaar voor de overtocht naar Denemarken….en dan zit de reis er op.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *