The Final Countdown

Nog ÉÉN dag te gaan!!

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk staat mijn weblog dan eindelijk online!                                                            Ik heb het toch maar gedaan en ga een blog bij houden tijdens onze reis. In de hoop dat ik anderen weet te boeien met wat wij onderweg tegenkomen. Ik heb me afgevraagd of ik wel wat te vertellen heb (buiten mijn werk) wat anderen boeit. Nou ja, ik merk het vanzelf wel.
Vrijdag de 25ste moet het gaan gebeuren. Van Amsterdam vliegen we naar Toronto in Canada vanwaar we in drie weken naar Vancouver rijden. De geschatte afstand bedraagt 6500 km. Het landschap zal variëren van  stedelijk gebied, naar de prairies van Saskatchewan en de Rocky Mountains. Soms kunnen we “kilometers-maken” over de uitgestrekte vlakten, maar ook “flink-sturen” om de 10 meter lange camper door de bergen te brengen.
De globale route zit in Garmin Base Camp opgeslagen, maar zal vaker dienen als richtpunt om uit te komen aan Vancouver Bay. Mijn bedoeling is om dagelijks de blog bij te werken, mits ik kan beschikken over Wifi. Een actuele blog is tenslotte het leukst om te volgen.
Veel plezier, wij gaan er vandoor!
Peter & Cécile

 

Een gedachte over “The Final Countdown”

  1. Hallo Peter & Cécile,
    Blij gehoord te hebben (en daarna het met eigen ogen gezien te hebben) dat jullie een blog bij gaan houden. Ben heel benieuwd hoe Canada met camper is. Uit ervaring weet ik wel dat een blog bijhouden best wat tijd vergt. Laat jullie echter niet ontmoedigen: wij kijken hier in Nederland uit om de dagelijkse editie te kunnen lezen bij het ontbijt ipv de ochtendkrant en leuk het zeker op met foto’s.
    Jullie kunnen ons niet wijsmaken dat er in Canada geen WIFI is. Gewoon de camper voor een hotelketen zetten en meeliften op hun WIFI of anders een bezoekje brengen aan de MC Donalds.
    Goede vlucht en heel veel plezier in Canada!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *